Снимка Булфото, архивГолямото прибиране от празниците започна. Засилен е трафикът по

...
Снимка Булфото, архивГолямото прибиране от празниците започна. Засилен е трафикът по
Коментари Харесай

Засилен е трафикът на АМ Тракия

Снимка Булфото, списък

Голямото прибиране от празниците стартира.  Засилен е трафикът по автомагистрала " Тракия ".  Заради ремонт е лимитирано придвижването в сектора сред пътните възли " Чирпан - Изток " и " Стара Загора ". За ремонта на над 23 км от трасето са затворени и двете платна и трафикът минава по обходен маршрут.

През село Ракитница минава трафикът от автомагистрала " Тракия ". Движението е натоварено и в двете направления. Припомняме, че при започване на Великденските празници от към 500 000 автомобила, напуснали столицата, 225 000 са минали през " Тракия " и част от тях през село Ракитница, съобщи Българска национална телевизия.

Хората тук описаха, че са затруднени, тъй като не могат да преминат, не могат и да се включат с колите си в придвижването. Това, което им прави усещане е, че има доста недобросъвестни водачи, които подхващат рискови изпреварвания с висока скорост.

Очаква се в следобедните часове трафикът да се усили още повече, защото доста от хората сляха почивните си дни и през днешния ден се прибират към София.

От АПИ поучават водачите да карат деликатно, да съблюдават нужната отдалеченост и да не подхващат изпреварване в спешните ленти на автомагистралата. За по-спокойно придвижване те могат да употребяват и обходни направления. Един от тях е подбалканският път София - Бургас, написа Novini.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР